Rólunk

tudj meg többet a zD house kft csapatáról

Menjünk előre azzal a meggyőződéssel megerősített csatában, hogy akik nagy és jó ügy szolgálatában dolgoznak, soha nem fognak kudarcot vallani.

Shape

Z&DHOUSE KFT​

Rólunk

“Az otthon birtoklása a gazdagság, mind a pénzügyi jólét, mind az érzelmi biztonság kulcsa.”

Suze Orman

Milyen cég vagyunk?

A Z&Đ House Kft. fiatalos modern gondolkodású szakemberek csapatából alakult meg.Munkamorálunkat és szolgálatásainkat a mai felgyorsult világ és egyedi megoldásokat váró igényeket megkövetelő nézetek alapján hoztuk létre és valósítjuk meg.
Ügyfelelinkkel elsősorban a bizalom az amit kiépítünk, ezután minden esetben a megrendelőink elképzelésit próbáljuk úgy formába önteni, hogy végül együttműködve a lehető legközelebb kerüljünk ahhoz amit látni szeretnének.
Azzal, hogy a lehető legrövidebb idő alatt hozzuk létre ezeket az elképzeléseket és adhassuk át a projekteket mind a munkafolyamatainkban, mind a háttérmunkálatainkban, mind pedig az általunk használt eszközök és gépek közt megtalálhatóak a legmodernebb megoldások.
A fizikális és kézzelfogható eredmények mellett támogatásaink az online és virtuális világ kapuiban sem érnek véget. Ezzel tesszük elérhetővé, hogy megrendelőink folyamatosan és szinte bárhonnan teljes körű információkat kaphassanak a projekt állapotáról anélkül, hogy időt vesztenének.
Bízunk benne, hogy hamarosan Önnel is megoszthatjuk ezeket a lehetőségeket és az Ön kivitelezési projektjeiben is sikeresen és eredményesen ültethetjük át a már megszerzett tapasztalatainkat!

A Z&Đ House Kft. csapata!

Ismerjen meg minket

Csapatunkból

Csapatunk azon tagjai akikkel a tervezési és a szervezési fázisban találkozhat

Osztosné Gilan Helga

IRODAVEZETŐ

osztosnehelga@zdhouse.hu

Osztos Dávid

CÉGVEZETŐ

osztosdavid@zdhouse.hu

gyakran felmerülő kérdések

Azért vagyunk,hogy segítsünk

Ha további kérdésed lenne, kérjük, fordulj hozzánk bizalommal. Örömmel segítünk!
A generálkivitelező feladata az, hogy minden nehézséget és építéssel vagy felújítással járó stresszt levegyen a megbízó válláról. A megbízó csak a generálkivitelezővel tartja a kapcsolatot. A generálkivitelező vállalja az építésnél felmerülő problémák megoldását, így ez megkönnyebbülést jelent a megbízónak. A generálkivitelezőnek minden munkafolyamatra megvannak, a saját emberei így a megbízónak nem kell bajlódnia például a tervezéssel.

A generál kivitelező másnéven fővállalkozó felelős az építéssel kapcsolatos alvállalkozói munkák kivitelezéséért, összehangolásáért – a saját maga által végzett építési munkákon kívül – és minden hatályos jogszabályi előírásért. 

Mennyibe kerül egy építkezés vagy egy felújítás? Természetesen ez sokmindentől függ. Ha a kivitelezésnél, a megbízó Fővállalkozóval köt szerződést, az elfogadott árajánlat alapján előre kalkulálhatunk a kiadásokkal. Kérj ajánlatot!

Generálkivitelezőként kiterjedt építőipari kapcsolatrendszerrel rendelkezünk, és a cégünk alkalmazásában álló 16 fős összeszokott csapat folyamatos továbbképzésével gondoskodunk arról, hogy a legújabb építőipari megoldásokkal segíthessük ügyfeleinket.

Kivitelezéseink között szerepelnek családiházak többlakásos társasházak és irodaépületek is, amit minden esetben magas minőségben kivitelezünk.

Vedd fel velünk a kapcsolatot. Add meg minnél pontosabban miben szeretnéd a segítségünket, kérj ajánlatot!

Beszéljünk a te projektedről!

Érdeklődnél vagy árajánlatot szeretnél? vegyük fel a kapcsolatot!

Elküldhetjük neked az aktuális híreket?

Szeretnél tisztában lenni az aktuális építkezéssel kapcsolatos szabályokkal, kedvezményekkel, lehetőségekkel?
Iratkozz fel hírlevelünkre ahol mindig elküldjük neked az aktuális híreket.